Geen producten (0)

Hoe kan ik bestellen?

Elke vrijdagavond 19:00uur opent onze webshop voor pre-orders! 

Bezorgen jullie alleen in Dordrecht?

Wij bezorgen momenteel in Dordrecht en Zwijndrecht tenzij het gaat om grote hoeveelheden kan dat spreekbaar worden gemaakt. 

Waarom leveren jullie alleen op Zaterdag en Zondag?

Wij werken met een zero food waste policy, dus we maken alles on demand. Hoe dat in zijn werk gaat? Vanaf het moment dat jullie orders binnen komen en zodra we zijn uitverkocht laten we ons systeem alle producten berekenen en uitdraaien. Aan de hand hiervan, doen wij onze inkopen bij de leveranciers. Deze komen doorgaans eind week binnen en dan plannen we op de dag van levering welke producten allemaal gemaakt moeten worden.

Met welke vervoerder bezorgen jullie?

Bezorging doen wij zelf op de dagen zaterdag en zondag tussen 12u en 17u

Waarom zijn jullie zo snel uitverkocht?

Wij maken al onze producten van a-z zelf. Daarom hebben we een beperkte capaciteit in wat we kunnen aannemen qua orders om de kwaliteit van de producten te behouden/waarborgen. 

Waarom zijn jullie zo duur?

Onze prijzen zijn niet zomaar ergens op gebaseerd. Voordat het product bij jou in huis is, gaat hier veel aan vooraf. Inkoop van ingredienten, verpakkingsmateriaal etc..

Waarom bezorgen jullie geen warme maaltijden?

Wij werken volgens richtlijnen, regels van de HACCP. Onze maaltijden worden gekoeld tot op maximaal 7 C°. in de daar voor geschikte verpakkingsmiddelen bezorgd en de bakjes zijn magnetron bestendig.

Kunnen wij ook afhalen?

Nee! Als cateringsbedrijf hebben wij een productiekeuken tot onze beschikking waar alle gerechten worden bereidt. Voor in de toekomst komt er een afhaalrestaurant.

Dordtse heerlijkheid gebruikt cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.